Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726444817

Liga 726444817 Información oficial sobre el partido 726444817 en Hattrick

02.03.2024 11:30:00

FC Amazing Midfielders :) Alineación oficial del equipo 'FC Amazing Midfielders :)' en el partido 7 - 1 FC HorníDolní NekopnemSi Alineación oficial del equipo 'FC HorníDolní NekopnemSi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Amazing Midfielders :) Alineación oficial del equipo 'FC Amazing Midfielders :)' en el partido 5 - 0 FC HorníDolní NekopnemSi Alineación oficial del equipo 'FC HorníDolní NekopnemSi' en el partido
Tiene suerte 4.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Amazing Midfielders :)

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Midfielders va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 7 Ignác Bulant va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 21 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Midfielders i així augmentar el marcador a 2 - 0 als 21 minuts de joc. Mentre en Martin Kozák el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Midfielders pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kristian Ronkainen va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Midfielders va augmentar la diferència quan Martin Kozák no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Ignác Bulant va incrementar l'avantatge de Midfielders amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Engelbert van der Let es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Midfielders va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Martin Kozák progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El jugador local Kristian Ronkainen per poc que no incrementa el marcador al minut 17. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Antonín Husák va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 19 quan Petr Pergl de Midfielders gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Evan Vorgaard va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vladimír Koc.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Evan Vorgaard de Midfielders va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC HorníDolní NekopnemSi

Goles Goles

  • 116 Minuto 71 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 71 minuts quan Radek Juras va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Petr Buchtík, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 1.