Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726444124

Liga 726444124 Información oficial sobre el partido 726444124 en Hattrick

04.05.2024 11:30:00

Club de Fortunate Alineación oficial del equipo 'Club de Fortunate' en el partido 2 - 1 Hfc Lokomotiva Kročehlavy Alineación oficial del equipo 'Hfc Lokomotiva Kročehlavy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club de Fortunate Alineación oficial del equipo 'Club de Fortunate' en el partido 3 - 0 Hfc Lokomotiva Kročehlavy Alineación oficial del equipo 'Hfc Lokomotiva Kročehlavy' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club de Fortunate

Goles Goles

  • 138 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Giovanni Guardamagna va anar directament als peus de Majid Fariba que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 0.
  • 121 Minuto 81 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Majid Fariba, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Club se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 81.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Majid Fariba arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): En Tammo Ellhardt va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Club se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Mārtiņš Gailis va estar a punt de sentenciar el partit al minut 34, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Club ho intentava per la dreta per mitjà de Tammo Ellhardt, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Majid Fariba es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Hfc Lokomotiva Kročehlavy

Goles Goles

  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 78 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Karel Jungvirt de Lokomotiva marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Klement Krajňák, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 28 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Martin Dědeček quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Radim Weiser va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Albeiro Carranza de Lokomotiva va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.