Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726443710

Liga 726443710 Información oficial sobre el partido 726443710 en Hattrick

30.03.2024 11:30:00

FC Račany Alineación oficial del equipo 'FC Račany' en el partido 1 - 3 BOHEMIA VICTORIA Alineación oficial del equipo 'BOHEMIA VICTORIA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC Račany Alineación oficial del equipo 'FC Račany' en el partido 2 - 3 BOHEMIA VICTORIA Alineación oficial del equipo 'BOHEMIA VICTORIA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,9 % 25,8 % 47,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Račany

Goles Goles

  • 102 Minuto 76 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 76 de partit i el marcador es posà 1 - 3 quan en Feliks Szurgot, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Račany a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Račany enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 202 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Artūrs Baltmanis de Račany es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 36, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 203 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): Račany va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Mayssem Massounde va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Gerardo Cappelli va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 201 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Feliks Szurgot no va entrar per centímetres.

BOHEMIA VICTORIA

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Passats 4 minuts de partit, VICTORIA es va posar per davant amb un 0 - 1 quan August Ofner es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 108 Minuto 24 (Gol evento especial imprevisible (general)): Marcos Rosales de VICTORIA va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Josef Orság que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bedřich Esterka, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): 方 (Fong) 榮達 (Rongda) de VICTORIA va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 34 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en August Ofner al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Jhoan Raven va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Krzysztof Filewicz va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): August Ofner de VICTORIA va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.