Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726443436

Liga 726443436 Información oficial sobre el partido 726443436 en Hattrick

06.04.2024 11:30:00

METEOR PLZEŇ Alineación oficial del equipo 'METEOR PLZEŇ' en el partido 1 - 1 FC Boston Kluky 1976 Alineación oficial del equipo 'FC Boston Kluky 1976' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
METEOR PLZEŇ Alineación oficial del equipo 'METEOR PLZEŇ' en el partido 3 - 0 FC Boston Kluky 1976 Alineación oficial del equipo 'FC Boston Kluky 1976' en el partido
Tiene mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,2 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

METEOR PLZEŇ

Goles Goles

  • 121 Minuto 34 (Gol por el centro): Lubomír Drábek va donar a METEOR un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): METEOR va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Petr Krumpholc va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jacinto Fermín.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 48 quan Mikuláš Halamíček de METEOR gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

FC Boston Kluky 1976

Goles Goles

  • 160 Minuto 67 (Gol de falta): Al minut 67 del partit, 辰哉 (Tatsuya) 服部 (Hattori) va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Adam Dowdall va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Ladislav Tyrner, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Fabio Petrilli no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Niels Tiwald va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Ladislav Tyrner va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Julius Duvoisin va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.