Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726441719

Liga 726441719 Información oficial sobre el partido 726441719 en Hattrick

11.05.2024 11:30:00

FCVP Belly Alineación oficial del equipo 'FCVP Belly' en el partido 9 - 0 1AC SPARTA PRAHA Alineación oficial del equipo '1AC SPARTA  PRAHA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
FCVP Belly Alineación oficial del equipo 'FCVP Belly' en el partido 7 - 0 1AC SPARTA PRAHA Alineación oficial del equipo '1AC SPARTA  PRAHA' en el partido
Tiene suerte 6.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FCVP Belly

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jaromír Škoda ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Belly es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Belly va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Abdollah Esbati progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Belly va aconseguir el 3 - 0 quan Jaromír Škoda va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Paolo Zabeo va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Robert Voleman es va introduir dins la defensa central al minut 47, i va aconseguir el 5 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 50 (Gol por la derecha): Leonardo Noya va incrementar l'avantatge de Belly amb el 6 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Robert Voleman la va rematar Abdollah Esbati amb una magnífica volea que va fer pujar per a Belly el 7 - 0.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Robert Voleman, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 8 - 0 per a Belly.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): En Jaromír Škoda va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 9 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): El Belly ho intentava per la dreta per mitjà de Michael Boudník, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Jaromír Škoda es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Paolo Zabeo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaromír Škoda de Belly es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Michael Boudník de Belly amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

1AC SPARTA PRAHA