Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726441590

Liga 726441590 Información oficial sobre el partido 726441590 en Hattrick

13.04.2024 11:30:00

FC Los Rotopedos Alineación oficial del equipo 'FC Los Rotopedos' en el partido 5 - 3 FC Fotbal Poruba Alineación oficial del equipo 'FC Fotbal Poruba' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Los Rotopedos Alineación oficial del equipo 'FC Los Rotopedos' en el partido 1 - 3 FC Fotbal Poruba Alineación oficial del equipo 'FC Fotbal Poruba' en el partido
Tiene mucha potra 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,3 % 1,0 % 86,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Los Rotopedos

Goles Goles

  • 138 Minuto 27 (Gol evento especial extremo + rematador): Massimo Calderani estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Ömer Şaşmaz va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 0 al minut 27.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Massimo Calderani va incrementar l'avantatge de Rotopedos amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, 张 (Zhang) 贤江 (Xianjiang) va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 3 - 3.
  • 138 Minuto 75 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Massimo Calderani la va rematar Jaime Cruz Freitas amb una magnífica volea que va fer pujar per a Rotopedos el 4 - 3.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): Rotopedos va aconseguir el 5 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Maycon Hilário, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ömer Şaşmaz que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Massimo Calderani. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jaime Cruz Freitas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FC Fotbal Poruba

Goles Goles

  • 151 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 els aficionats de Fotbal van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Liviu Harabagiu va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 163 Minuto 39 (Gol por la derecha): Al minut 39 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 2 - 2 mitjançant un bon xut de Gastão Lucena que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Fotbal va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 63. Jędrzej Ignac va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Jędrzej Ignac va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Fotbal va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 81, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Edoardo Ostia.