Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726440138

Liga 726440138 Información oficial sobre el partido 726440138 en Hattrick

20.04.2024 11:30:00

Motor Březové Hory Alineación oficial del equipo 'Motor Březové Hory' en el partido 1 - 3 TJ Mez Vsetin Alineación oficial del equipo 'TJ Mez Vsetin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Motor Březové Hory Alineación oficial del equipo 'Motor Březové Hory' en el partido 2 - 1 TJ Mez Vsetin Alineación oficial del equipo 'TJ Mez Vsetin' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 10,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Motor Březové Hory

Goles Goles

  • 124 Minuto 31 (Gol de penalti): Corria el minut 31, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Březové s'avançava en el marcador després que en Ivo Effenkammer xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Inozens Preisig va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Březové se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Fabrizio Fantozzi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 221 Minuto 53 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ivo Effenkammer va estar a punt d'acabar en gol al minut 53, però el porter visitant Václav Neugebauer va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ladislav Kučák de Březové la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TJ Mez Vsetin

Goles Goles

  • 162 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Stanislav Budil va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 43.
  • 137 Minuto 73 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Vlastimil Cabák la va convertir en gol amb un remat de cap en Čestmír Zetocha tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 73 el marcador es va actualitzar: 1 - 2.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Čestmír Zetocha de Vsetin va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 76. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 47 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Petr Lepší va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Čestmír Zetocha va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vlastimil Cabák de Vsetin es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.