Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726437663

Liga 726437663 Información oficial sobre el partido 726437663 en Hattrick

30.03.2024 11:30:00

FC Valheru Alineación oficial del equipo 'FC Valheru' en el partido 9 - 0 Knoflíci Alineación oficial del equipo 'Knoflíci' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
FC Valheru Alineación oficial del equipo 'FC Valheru' en el partido 8 - 0 Knoflíci Alineación oficial del equipo 'Knoflíci' en el partido
Tiene un poco de suerte 8.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Valheru

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 9 minuts de joc, Thomas 'Kamikaze' Swärdlind, corrent com un esperitat, superà primer Adam Oláh per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Valheru va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Teo Pietrocola va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 23 (Gol por la derecha): Michael 'TGV Express' Garvey va incrementar l'avantatge de Valheru amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 185 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Valheru van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Ulf Plüskow va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Valheru pel centre va donar un gran resultat: el gol de Toni Karppinen va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Saman 'Duch' Arami, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Valheru.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Valheru al minut 70, que va llançar ajustat al pal en Toni Karppinen. 7 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 76 (Gol por la derecha): Amb 76 minuts jugats, en Eduardo Ferreira va augmentar l'avantatge de Valheru a 8 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Valheru va aconseguir el 9 - 0 quan José Guilherme da Costa va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Ulf Plüskow, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 237 Minuto 66 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Ulf Plüskow no va ser aprofitada per en Thomas 'Kamikaze' Swärdlind que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 206 Minuto 92 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 92 minuts de joc, José Guilherme da Costa semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.
  • 233 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): En Thomas 'Kamikaze' Swärdlind es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Knoflíci