Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726424899

Liga 726424899 Información oficial sobre el partido 726424899 en Hattrick

06.04.2024 11:45:00

Dikaja-Haljava Alineación oficial del equipo 'Dikaja-Haljava' en el partido 1 - 3 MEŽCIEMS 2023 Alineación oficial del equipo 'MEŽCIEMS 2023' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dikaja-Haljava Alineación oficial del equipo 'Dikaja-Haljava' en el partido 2 - 0 MEŽCIEMS 2023 Alineación oficial del equipo 'MEŽCIEMS 2023' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,3 % 0,2 % 5,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dikaja-Haljava

Goles Goles

  • 103 Minuto 66 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Oleg Varnachev va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Oleg Varnachev va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Dikaja-Haljava Ivan Volter quasi va assolir l'empat al minut 34 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 203 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Dikaja-Haljava va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Oleg Varnachev va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 48, Valdis Liepa de Dikaja-Haljava va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Valdis Liepa de Dikaja-Haljava es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 70.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rostyslav Potapenko de Dikaja-Haljava la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tenis Brants.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Normunds Draudiņš de Dikaja-Haljava va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

MEŽCIEMS 2023

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, MEŽCIEMS es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Adalberts Mačs es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 137 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Alexey Sarvilin la va convertir en gol amb un remat de cap en Uldis Dzodzuašvili tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 43 el marcador es va actualitzar: 0 - 2.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Alexey Sarvilin va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Arnis Zviedrs. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39 de partit, Adalberts Mačs va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Uldis Dzodzuašvili es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.