Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726424887

Liga 726424887 Información oficial sobre el partido 726424887 en Hattrick

16.03.2024 11:45:00

MEŽCIEMS 2023 Alineación oficial del equipo 'MEŽCIEMS 2023' en el partido 0 - 2 Dikaja-Haljava Alineación oficial del equipo 'Dikaja-Haljava' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MEŽCIEMS 2023 Alineación oficial del equipo 'MEŽCIEMS 2023' en el partido 2 - 1 Dikaja-Haljava Alineación oficial del equipo 'Dikaja-Haljava' en el partido
Tiene mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,0 % 9,8 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MEŽCIEMS 2023

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): MEŽCIEMS va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Uldis Dzodzuašvili va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Edijs Remesovičs.
  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): El MEŽCIEMS va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 22, però en Arnis Zviedrs va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al 89, Eduard Khmel hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Edijs Remesovičs. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Dikaja-Haljava

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Gustavs Leimanis que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Dikaja-Haljava.
  • 190 Minuto 74 (Gol de falta): En Tenis Brants va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Dikaja-Haljava va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Tenis Brants va quedar-se sol davant el porter Jānis Stūris, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dikaja-Haljava va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gints Gēkis, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Rostyslav Potapenko va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jānis Stūris va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Tenis Brants, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 57 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Dikaja-Haljava va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Jānis Stūris va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Oleg Varnachev, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tenis Brants de Dikaja-Haljava la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gints Gēkis de Dikaja-Haljava es va emportar una amonestació al minut 20 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Rostyslav Potapenko de Dikaja-Haljava va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.