Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726417850

Liga 726417850 Información oficial sobre el partido 726417850 en Hattrick

20.04.2024 11:45:00

FC TampaBay U21 Alineación oficial del equipo 'FC TampaBay U21' en el partido 0 - 0 BalticSeaMeduza Alineación oficial del equipo 'BalticSeaMeduza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC TampaBay U21 Alineación oficial del equipo 'FC TampaBay U21' en el partido 3 - 0 BalticSeaMeduza Alineación oficial del equipo 'BalticSeaMeduza' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC TampaBay U21

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Emīls 'Little Boy' Kokarevičs estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Grigoriy 'Rock´n' Mayunov, als 18 minuts, va fallar per ben poc.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): FCTB va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Lauris 'Dirty' Zvanītājs en un 1 contra 1 amb el porter Ivo Zvaguls, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Emīls 'Little Boy' Kokarevičs va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de FCTB.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): FCTB va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Lauris 'Dirty' Zvanītājs va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ivo Zvaguls.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Al minut 66, Faas Vilyn arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a FCTB per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Faas Vilyn, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): FCTB per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 87, quan Faas Vilyn va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Faas Vilyn va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

BalticSeaMeduza

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el BalticSeaMeduza sortien al contraatac. La falta llançada per Edgars Legzdiņš va sortir força alta sense massa perill.
  • 286 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 67 minuts, el BalticSeaMeduza va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Raphael Quidouce va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de BalticSeaMeduza que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.