Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726416705

Liga 726416705 Información oficial sobre el partido 726416705 en Hattrick

02.03.2024 11:45:00

Audi Q7 Alineación oficial del equipo 'Audi Q7' en el partido 1 - 3 Vitomax Alineación oficial del equipo 'Vitomax' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Audi Q7 Alineación oficial del equipo 'Audi Q7' en el partido 1 - 2 Vitomax Alineación oficial del equipo 'Vitomax' en el partido
Tiene un resultado normal 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,0 % 0,2 % 93,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Audi Q7

Goles Goles

  • 140 Minuto 59 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Q7 el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Heiko Riefenstahl va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): Q7 van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 34, però el xut de Roman Fominykh des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Q7 sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Kristaps Kuzņecovs, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 36 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Vitomax

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Vitomax va ser finalitzada des de l'esquerra per Bronisław Połom al minut 30. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 190 Minuto 48 (Gol de falta): En Jāzeps Stepanovs va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 0-2.
  • 190 Minuto 77 (Gol de falta): El Artem Katykhin va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Vitomax. 1-3.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Haralds Balodis gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 281 Minuto 31 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Haralds Balodis després de 31 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Sultan Bin Mohamed Al-Nasser va poder desviar-lo a córner.
  • 280 Minuto 33 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Ramón Castaño al minut 33.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Ramón Castaño quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Sultan Bin Mohamed Al-Nasser, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bronisław Połom va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Māris Trepe va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 58, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ramón Castaño al minut 76, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Artem Katykhin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 77 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Vitomax va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 Sultan Bin Mohamed Al-Nasser va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kaspars Ozoliņš, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Krzysztof Garczarczyk de Vitomax va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Artem Katykhin.