Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726402674

Liga 726402674 Información oficial sobre el partido 726402674 en Hattrick

27.04.2024 11:15:00

FC RT JALG Alineación oficial del equipo 'FC RT JALG' en el partido 1 - 2 betPawa United Alineación oficial del equipo 'betPawa United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC RT JALG Alineación oficial del equipo 'FC RT JALG' en el partido 1 - 1 betPawa United Alineación oficial del equipo 'betPawa United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,0 % 9,9 % 23,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC RT JALG

Goles Goles

  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del betPawa. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Viktor Manakin la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del JALG es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 58.
  • 109 Minuto 75 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Mihkel Mägi es va complicar la vida al minut 75 intentant esquivar Paulo Carminho en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del betPawa, va robar-li la pilota i va marcar el 1 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Hendrik Lammas va fer al minut 19 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Hans Juur, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gunnar Paljasma de JALG es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oleg Surzhik de JALG va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Mattias Lember de JALG va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

betPawa United

Goles Goles

  • 171 Minuto 88 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 88, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rait Kallas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Jean-Louis Kamwimba va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Rainer Mägi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ozan Hüzün no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de betPawa va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Paulo Carminho, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 87 (Ocasión de contra por la izquierda): betPawa van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 87, però Ozan Hüzün va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gusztáv Kovács.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Omkar Mukherjee es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.