Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726396954

Liga 726396954 Información oficial sobre el partido 726396954 en Hattrick

13.04.2024 11:15:00

Caffè Latte Alineación oficial del equipo 'Caffè Latte' en el partido 0 - 6 FC Pilku 2L Alineación oficial del equipo 'FC Pilku 2L' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Caffè Latte Alineación oficial del equipo 'Caffè Latte' en el partido 0 - 9 FC Pilku 2L Alineación oficial del equipo 'FC Pilku 2L' en el partido
Tiene un resultado normal 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caffè Latte

FC Pilku 2L

Goles Goles

  • 135 Minuto 26 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Lauri Ots va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Franklin Aquilina va augmentar l'avantatge de Pilku a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Franklin Aquilina va aprofitar un error defensiu al minut 58, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a Pilku.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Adelino Dias va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Pier Nicola Biddau, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, un xut de Franklin Aquilina des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 6 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Anatol Cyrus va marcar al minut 23 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 Vasiliy Deulin va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Franklin Aquilina, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Pilku van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Kert Raidma, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sven Moorbek de Pilku va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.