Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726395562

Liga 726395562 Información oficial sobre el partido 726395562 en Hattrick

27.04.2024 11:15:00

JK Tungla Seniit Alineación oficial del equipo 'JK Tungla Seniit' en el partido 0 - 11 Oravakütid Alineación oficial del equipo 'Oravakütid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
JK Tungla Seniit Alineación oficial del equipo 'JK Tungla Seniit' en el partido 0 - 9 Oravakütid Alineación oficial del equipo 'Oravakütid' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JK Tungla Seniit

Oravakütid

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Christian Kihlerberg quedar desmarcat i marcar per a Oravakütid al minut 6. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 182 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Christian Kihlerberg va aprofitar un error defensiu al minut 8, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Oravakütid.
  • 181 Minuto 10 (Gol por el centro): Emeri Vaher va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 10, i va fer pujar el 0 - 3 per a Oravakütid.
  • 183 Minuto 11 (Gol por la derecha): Araz Chegeni va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.
  • 116 Minuto 57 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 57, en Christian Kihlerberg del Oravakütid va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Elizbar Karegishvili que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 5.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, Giocondo Montaiuti va augmentar l'avantatge de Oravakütid a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 70 de partit va donar a Oravakütid l'avantatge per 0 - 7. Dmitriy Kamyshin en va ser l'anotador.
  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 73 minuts quan Leho Kukk va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Araz Chegeni, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 8.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, els visitants es van col·locar 0 - 9 per sobre quan Christian Kihlerberg va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al 80 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Oravakütid augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Christian Kihlerberg es rifés el porter i marqués el 0 - 10.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Giocondo Montaiuti va augmentar l'avantatge de Oravakütid a 0 - 11 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Oravakütid van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Elizbar Karegishvili, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.