Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726394691

Liga 726394691 Información oficial sobre el partido 726394691 en Hattrick

09.03.2024 11:00:00

Athletic United of K Alineación oficial del equipo 'Athletic United of K' en el partido 6 - 1 Nereus FC Alineación oficial del equipo 'Nereus FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Athletic United of K Alineación oficial del equipo 'Athletic United of K' en el partido 9 - 0 Nereus FC Alineación oficial del equipo 'Nereus FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic United of K

Goles Goles

  • 114 Minuto 10 (Gol de penalti): Athletic va empatar 1 - 1 gràcies a un penal molt ben xutat per Juan Carlos Montoya Heredia, que va fer aixecar el públic dels seients.
  • 120 Minuto 27 (Gol de falta): Athletic va agafar avantatge al minut 27 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Juan Carlos Montoya Heredia fent així el 2 - 1.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Erasmos Michos va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Athletic va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ian Dieleman progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Athletic pel centre va donar un gran resultat: el gol de Théophile Bout va posar el 5 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Erasmos Michos, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a Athletic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Matviy Zad va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Vassilis Mpalatsinos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Athletic va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 24 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Illart Mazkiaran ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 207 Minuto 72 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Athletic va ser a punt de marcar al minut 72, quan el seu jugador Ian Dieleman va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Nereus FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 6 (Gol de penalti): Thanos Alikaniotis va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 6 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Yiorgos Andrikakis de NFC es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.