Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726388625

Liga 726388625 Información oficial sobre el partido 726388625 en Hattrick

11.05.2024 11:00:00

Fc Hellas Olympiacos Alineación oficial del equipo 'Fc Hellas Olympiacos' en el partido 0 - 2 AMOLA KALOUMPA Alineación oficial del equipo 'AMOLA KALOUMPA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fc Hellas Olympiacos Alineación oficial del equipo 'Fc Hellas Olympiacos' en el partido 1 - 1 AMOLA KALOUMPA Alineación oficial del equipo 'AMOLA KALOUMPA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,3 % 0,9 % 11,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc Hellas Olympiacos

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 73 (Ocasión de contra por la izquierda): Olympiacos van sortir al contraatac al minut 73, però Moisis Kostaras va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

AMOLA KALOUMPA

Goles Goles

  • 105 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Alex Höhen va descol·locar totalment la defensa contrària i Spiros Theoklitou no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): KALOUMPA va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 56, quan Rodis Fanakis, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del KALOUMPA van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Yiorgos Samiamidis, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 205 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Alex Höhen de KALOUMPA va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Spiros Theoklitou al minut 52 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 286 Minuto 62 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Spiros Theoklitou va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Spiros Theoklitou al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.