Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726386024

Liga 726386024 Información oficial sobre el partido 726386024 en Hattrick

30.03.2024 11:00:00

Aris AC Alineación oficial del equipo 'Aris AC' en el partido 0 - 6 kotsidas1 Alineación oficial del equipo 'kotsidas1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Aris AC Alineación oficial del equipo 'Aris AC' en el partido 0 - 8 kotsidas1 Alineación oficial del equipo 'kotsidas1' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aris AC

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Spiros Kampolis de Aris va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Aias Koulas es va posar al mig i ho va espatllar tot.

kotsidas1

Goles Goles

  • 174 Minuto 4 (Gol de penalti): En Mischa Preuß va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 4. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11, Mischa Preuß va augmentar l'avantatge de kotsidas1 a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Richard Malo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 37, i va fer pujar el 0 - 3 per a kotsidas1.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Samuel Yvinec de kotsidas1 va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 4 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 142 Minuto 75 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 75 minuts quan Alfred van Jole va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 5 per a kotsidas1.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Theo Ledermann de kotsidas1 l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 79 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Alfred van Jole, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 12 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. kotsidas1 va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Nguyễn Thanh Quang quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nikos Chrisafakis, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 34 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Aris. La jugada d'estratègia del kotsidas1 per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Nguyễn Thanh Quang va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Samuel Yvinec va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Yvinec de kotsidas1 la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Alfred van Jole de kotsidas1 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.