Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726376866

Liga 726376866 Información oficial sobre el partido 726376866 en Hattrick

11.05.2024 11:00:00

anagennisi kolindrou Alineación oficial del equipo 'anagennisi kolindrou' en el partido 4 - 0 paoktsides!!! Alineación oficial del equipo 'paoktsides!!!' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
anagennisi kolindrou Alineación oficial del equipo 'anagennisi kolindrou' en el partido 9 - 0 paoktsides!!! Alineación oficial del equipo 'paoktsides!!!' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

anagennisi kolindrou

Goles Goles

  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Passats 38 minuts, Sohrab Aminossadati, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. anagennisi es posava per davant!
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Wojciech Jaworski de anagennisi va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Lucinho Barreiro va incrementar l'avantatge de anagennisi amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): anagennisi va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Yiorgos Themelios va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 22 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Statharas Ioannou va ser clau en la jugada d'atac de anagennisi al minut 22, quan ell mateix va fer una passada brutal a Francisco Torres, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Al minut 27, Gigio Pecorini arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 216 Minuto 37 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 37 en Wojciech Jaworski ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Gigio Pecorini el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 285 Minuto 42 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del anagennisi van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Lucinho Barreiro, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Gigio Pecorini va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Terence Campbell de anagennisi amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Statharas Ioannou de anagennisi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

paoktsides!!!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Thorger Bauernfeind va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jens Davidsson va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): paoktsides!!! va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jens Davidsson va desviar el xut final de Alexander Chindalo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Alexander Chindalo de paoktsides!!! va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.