Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726292864

Liga 726292864 Información oficial sobre el partido 726292864 en Hattrick

11.05.2024 10:30:00

FC Meshumar Alineación oficial del equipo 'FC Meshumar' en el partido 3 - 9 shorama Alineación oficial del equipo 'shorama' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
FC Meshumar Alineación oficial del equipo 'FC Meshumar' en el partido 3 - 5 shorama Alineación oficial del equipo 'shorama' en el partido
Tiene un resultado normal 2.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,2 % 10,0 % 66,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Meshumar

Goles Goles

  • 101 Minuto 28 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Yaseen Salah Tayara trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 113 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, Meshumar aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Avri Paritzky va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 104 Minuto 57 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Meshumar al minut 57. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Amr El Kassas va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 3 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Ragheb El Esseily va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Meshumar que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Amr El Kassas de Meshumar va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

shorama

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 12 minuts, el tirador de faltes del shorama va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Keret Ichilov, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Goel Bibi, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): shorama agafava avantatge al minut 32 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Hany Serag El Din amb mestria.
  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 34 una excel·lent centrada de Yom-Tov Oreg va arribar a Yisgav Lankin, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 4 al marcador.
  • 185 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Meshumar. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Ricardo Mantilla la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del shorama es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 5 arribava al minut 37.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Manor Bartana va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 6 per als visitants.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Keret Ichilov va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 49, i va fer pujar el 2 - 7 per a shorama.
  • 184 Minuto 60 (Gol de penalti): Passaven 60 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Shaul Ehrenfeld va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 184 Minuto 62 (Gol de penalti): Al minut 62 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Shaul Ehrenfeld va enviar el seu xut al fons de la porteria: 3 - 9.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 66 (Ocasión de falta): Shaul Ehrenfeld va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.