Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726267872

Liga 726267872 Información oficial sobre el partido 726267872 en Hattrick

20.04.2024 10:00:00

FC .UNIVERSITATEA .BUZIAS Alineación oficial del equipo 'FC .UNIVERSITATEA .BUZIAS' en el partido 6 - 0 SepsiGalaktik Alineación oficial del equipo 'SepsiGalaktik' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC .UNIVERSITATEA .BUZIAS Alineación oficial del equipo 'FC .UNIVERSITATEA .BUZIAS' en el partido 5 - 0 SepsiGalaktik Alineación oficial del equipo 'SepsiGalaktik' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC .UNIVERSITATEA .BUZIAS

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): .UNIVERSITATEA va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 6 Gholi Rahati va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Rodrigo Gatica de .UNIVERSITATEA va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de .UNIVERSITATEA pel centre va donar un gran resultat: el gol de Rodrigo Gatica va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 56 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 56 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de .UNIVERSITATEA. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Enzo De Vleeschauwer xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 132 Minuto 65 (Gol por la izquierda): .UNIVERSITATEA va augmentar la diferència quan Walerian Lesicki no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Rodrigo Gatica va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Josep Molla va estar a punt de sentenciar el partit al minut 36, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de George Dragne al minut 39 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gholi Rahati va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Enzo De Vleeschauwer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 60, però una magnífica aturada de George Dragne va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Gholi Rahati gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però George Dragne va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

SepsiGalaktik

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): SepsiGalaktik van seguir progressant per la banda dreta. Andrei-Ştefan Eleş va tenir la seva oportunitat al minut 37, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel Orha de SepsiGalaktik es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.