Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726266691

Liga 726266691 Información oficial sobre el partido 726266691 en Hattrick

13.04.2024 10:00:00

baia sprie Alineación oficial del equipo 'baia sprie' en el partido 1 - 7 CSA.STEAUA BUCURESTI Alineación oficial del equipo 'CSA.STEAUA BUCURESTI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
baia sprie Alineación oficial del equipo 'baia sprie' en el partido 0 - 9 CSA.STEAUA BUCURESTI Alineación oficial del equipo 'CSA.STEAUA BUCURESTI' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

baia sprie

Goles Goles

  • 101 Minuto 39 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Victor Simion, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a sprie.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, Dan Hărămbaş de sprie va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eugen Bănăţeanu de sprie va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

CSA.STEAUA BUCURESTI

Goles Goles

  • 173 Minuto 35 (Gol por la derecha): El jugador de CSA.STEAUA Grégorie Silvert va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 35 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Bryan Kruger va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 2 per a CSA.STEAUA.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, un xut de Grégorie Silvert des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, CSA.STEAUA va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Arnoud Mual, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Grégorie Silvert va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 5 per als visitants.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al CSA.STEAUA per augmentar la diferència al marcador a 1 - 6 al minut 67. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Luka Kos. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Bryan Kruger, que va ser qui va marcar 1 - 7, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Luka Kos quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Nicu 'Ionut Dascultu' Gheorghişan, però la pilota va topar amb el travesser.