Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726266688

Liga 726266688 Información oficial sobre el partido 726266688 en Hattrick

06.04.2024 10:00:00

FC Halbă Alineación oficial del equipo 'FC Halbă' en el partido 6 - 2 baia sprie Alineación oficial del equipo 'baia sprie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
FC Halbă Alineación oficial del equipo 'FC Halbă' en el partido 9 - 0 baia sprie Alineación oficial del equipo 'baia sprie' en el partido
Tiene bastante mala suerte 9.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Halbă

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Petre Sărăşan va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Halbă.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Halbă a 2 - 0. Bogdan Grigore va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Halbă va ser Ionel-Simion Foltea.
  • 131 Minuto 78 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Dan Martinescu va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.
  • 131 Minuto 81 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Halbă va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Adrian Verescu progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Halbă va aconseguir el 6 - 2 quan Dan Vlase va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 37 (Ocasión de falta): En Petre Sărăşan es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 234 Minuto 39 (Ocasión de penalti): En Petre Sărăşan va llançar un penal al minut 39. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 222 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 64 per blocar una centrada d'en Ionuţ Andrică va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Halbă.

baia sprie

Goles Goles

  • 153 Minuto 37 (Gol por la derecha): Els jugadors de sprie no defallien en cap moment. Producte d'això, en Jonas Frutig va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Als 42 minuts de partit, Tarvinas Zvolinskas de sprie va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 89, quan un error defensiu va deixar Ştefan-Ovidiu Văcărescu completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Victor Simion de sprie va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.