Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726254591

Liga 726254591 Información oficial sobre el partido 726254591 en Hattrick

06.04.2024 10:00:00

stelari Alineación oficial del equipo 'stelari' en el partido 2 - 1 F.C. Braşov Alineación oficial del equipo 'F.C. Braşov' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
stelari Alineación oficial del equipo 'stelari' en el partido 2 - 0 F.C. Braşov Alineación oficial del equipo 'F.C. Braşov' en el partido
Tiene un resultado normal 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

stelari

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11 els aficionats van embogir quan en Cătălin Ofrim va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de stelari.
  • 132 Minuto 37 (Gol por la izquierda): stelari va augmentar la diferència quan Andrei Prodan no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Dani Răduţoiu va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Cătălin Ofrim gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Emil-Marian Miculescu va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El stelari ho intentava per la dreta per mitjà de Adrian Ogrezeanu, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

F.C. Braşov

Goles Goles

  • 154 Minuto 65 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser László Hatossy. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Braşov va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Radu Duduc va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 34 (Tarjeta roja directa): Al minut 34, Radu Homoc de Braşov va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.