Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726242906

Liga 726242906 Información oficial sobre el partido 726242906 en Hattrick

11.05.2024 10:00:00

FC Dinamo Bistrita Alineación oficial del equipo 'FC Dinamo Bistrita ' en el partido 7 - 0 steauasperantei Alineación oficial del equipo 'steauasperantei' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
FC Dinamo Bistrita Alineación oficial del equipo 'FC Dinamo Bistrita ' en el partido 6 - 0 steauasperantei Alineación oficial del equipo 'steauasperantei' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Dinamo Bistrita

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): FCDB va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Marius Corciovă va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): FCDB va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Leon Repotočnik va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 42 (Gol por la izquierda): En Marius Corciovă va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 116 Minuto 50 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Leon Repotočnik sempre és una garantia. Al minut 50, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Kainack Mariz marcar el 4 - 0 per al FCDB .
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): FCDB va augmentar la diferència quan Inti Soto no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.
  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): Tarmo Paakki va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Kainack Mariz, que no va fallar i va marcar el 6 - 0.
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Als 89 minuts de joc, els nois de FCDB van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Kainack Mariz augmentant l'avantatge per als locals: 7 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): FCDB va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Leon Repotočnik va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dani Constantinoiu.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Marius Corciovă una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 38, però una magnífica aturada de Dani Constantinoiu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Kainack Mariz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): En Kainack Mariz es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 87 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 87 podia haver acabat en gol, però Dani Constantinoiu va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 14, Gabriel Chiriluş de FCDB va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antônio Moscovici de FCDB va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Henri Henriksson de FCDB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

steauasperantei

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de steauasperantei va anar a parar a la dreta de l'atac on en András Palik, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Iulian Ghiță s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.