Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726232401

Liga 726232401 Información oficial sobre el partido 726232401 en Hattrick

09.03.2024 10:00:00

Dogs Are Red Alineación oficial del equipo 'Dogs Are Red' en el partido 5 - 0 U.M.T TIMIȘOARA Alineación oficial del equipo 'U.M.T TIMIȘOARA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dogs Are Red Alineación oficial del equipo 'Dogs Are Red' en el partido 3 - 0 U.M.T TIMIȘOARA Alineación oficial del equipo 'U.M.T TIMIȘOARA' en el partido
Tiene suerte 3.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dogs Are Red

Goles Goles

  • 124 Minuto 37 (Gol de penalti): Al minut 37 l'àrbitre va premiar Dogs amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Radu Gigiu va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): Als 43 minuts de joc, els nois de Dogs van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Radu Gigiu augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 50 (Gol por la izquierda): En Mihai Gliga de Dogs va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): Amb 74 minuts jugats, en Bogdan Tudor va augmentar l'avantatge de Dogs a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 85 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Dogs va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en 王 (Wang) 友才 (Youcai) progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Dogs va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 2 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alessandro Chiu ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 41 quan Johan Gehret de Dogs gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Petrişor Indreş va estar a punt de sentenciar el partit al minut 84, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 237 Minuto 86 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Mikhail Plotnikov va fer al minut 86 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Bogdan Tudor, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Johan Gehret, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

U.M.T TIMIȘOARA

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tică Olăneanu de TIMIȘOARA es va guanyar la targeta groga merescudament.