Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726215319

Liga 726215319 Información oficial sobre el partido 726215319 en Hattrick

09.03.2024 10:00:00

echipamobila Alineación oficial del equipo 'echipamobila' en el partido 0 - 0 Fc Barza Glaze Alineación oficial del equipo 'Fc Barza Glaze' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
echipamobila Alineación oficial del equipo 'echipamobila' en el partido 2 - 0 Fc Barza Glaze Alineación oficial del equipo 'Fc Barza Glaze' en el partido
Tiene mala suerte 1.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

echipamobila

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Paolo Marrali va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Adrian Chiricioiu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 207 Minuto 16 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): echipamobila va ser a punt de marcar al minut 16, quan el seu jugador Phan Sơn Trang va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eduard Iacovici va estar a punt d'avançar els locals al minut 30 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Ion Vâncu del echipamobila ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): En Petru Câinaru va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de echipamobila se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Eduard Iacovici! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Al minut 83, Hajir Etesami arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Phan Sơn Trang va estar a punt d'acabar en gol al minut 87, però el porter visitant Adrian Chiricioiu va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Phan Sơn Trang de echipamobila va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fc Barza Glaze

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Barza va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Zaalan Haji Salleh, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 272 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66, un refús desafortunat de Jesús Montilla, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Vilmos Kokavecz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Es duien 82 minuts de partit jugats quan Pjotr Leuven va estar a punt de posar per davant a Barza amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jesús Montilla va impedir un gol cantat.