Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726207323

Liga 726207323 Información oficial sobre el partido 726207323 en Hattrick

23.03.2024 10:00:00

Lazio Trivale Alineación oficial del equipo 'Lazio Trivale' en el partido 2 - 5 Nehoiu Champions Alineación oficial del equipo 'Nehoiu Champions' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lazio Trivale Alineación oficial del equipo 'Lazio Trivale' en el partido 0 - 2 Nehoiu Champions Alineación oficial del equipo 'Nehoiu Champions' en el partido
Tiene suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lazio Trivale

Goles Goles

  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Raúl Horjales va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Trivale, al minut 35. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 104 Minuto 90 (Gol de penalti): El públic de Trivale va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 90, va xiular un penal pels locals. Jörn Mosch no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trivale va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Raúl Horjales, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 215 Minuto 49 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Dino Peila va intentar anar-se'n per velocitat al minut 49 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 239 Minuto 50 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Toribio Santorio va deixar a Jedsada Jaruphan assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sorin Mâneran de Trivale va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Nehoiu Champions

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): El jugador de Champions Ilija Milosavljević va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 27 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 174 Minuto 48 (Gol de penalti): Quan passaven 48 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Champions. En Giuseppe Carlino va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 66, Champions va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Giuseppe Carlino.
  • 183 Minuto 67 (Gol por la derecha): Jedsada Jaruphan va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 183 Minuto 69 (Gol por la derecha): Al 69 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Champions augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Paul Hariga es rifés el porter i marqués el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ilija Milosavljević després de 34 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Goulven Caruel va poder desviar-lo a córner.
  • 270 Minuto 39 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Champions al minut 39, però el xut de Giuseppe Carlino va topar amb la tanca defensiva.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Al minut 52 de partit, Ilija Milosavljević va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicholas Padovani de Champions va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.