Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726205883

Liga 726205883 Información oficial sobre el partido 726205883 en Hattrick

20.04.2024 10:00:00

A.C. Teiul Alineación oficial del equipo 'A.C. Teiul' en el partido 2 - 1 Fc bogdanii Alineación oficial del equipo 'Fc bogdanii' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
A.C. Teiul Alineación oficial del equipo 'A.C. Teiul' en el partido 3 - 0 Fc bogdanii Alineación oficial del equipo 'Fc bogdanii' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Teiul

Goles Goles

  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 72, Enrique Jiménez Eneas de Teiul empatava el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Teiul contenien la respiració mentre en Enrique Jiménez Eneas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 28 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Claudiu 'Special Event' Moga va intentar anar-se'n per velocitat al minut 28 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Răzvan 'Fulgerul' Tarţa! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Cristian 'In' Gheţ va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 75 per blocar una centrada d'en Sorin 'Head' Culea va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Teiul.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Tomasz 'Ratangiul' Głuszcz gairebé va marcar per a Teiul des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Fc bogdanii

Goles Goles

  • 107 Minuto 38 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Kristóf Paulusz semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a bogdanii. Qui ho havia de dir! 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 33 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Dariusz Duszak al minut 33 semblava entrar, però Adrian Chilău va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Dariusz Duszak va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de bogdanii que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.