Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726185583

Liga 726185583 Información oficial sobre el partido 726185583 en Hattrick

09.03.2024 09:00:00

bondowoso city Alineación oficial del equipo 'bondowoso city' en el partido 2 - 2 Bangka FC Alineación oficial del equipo 'Bangka FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
bondowoso city Alineación oficial del equipo 'bondowoso city' en el partido 3 - 1 Bangka FC Alineación oficial del equipo 'Bangka FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,3 % 0,4 % 8,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bondowoso city

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Isaak Schemmann s'emportà una gran ovació del públic local al minut 26, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 124 Minuto 61 (Gol de penalti): Al minut 61 l'àrbitre va premiar bondowoso amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Luke Katharinen va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): bondowoso per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Csongor Budai va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): bondowoso va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Barak Hattar va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nicolai Eriksen.
  • 233 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Isaak Schemmann va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Csongor Budai de bondowoso va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, İbrahim Çözeli de bondowoso es va guanyar la targeta groga merescudament.

Bangka FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 21 (Gol de penalti): Al minut 21 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Álmos László va llençar el penal ras arran de pal.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79 en Luc Schmidli va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Alessandro Carozzi al minut 70 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.