Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726153840

Liga 726153840 Información oficial sobre el partido 726153840 en Hattrick

30.03.2024 08:00:00

NAM DINH Alineación oficial del equipo 'NAM DINH' en el partido 1 - 1 Thái Bình United Alineación oficial del equipo 'Thái Bình United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
NAM DINH Alineación oficial del equipo 'NAM DINH' en el partido 2 - 0 Thái Bình United Alineación oficial del equipo 'Thái Bình United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NAM DINH

Goles Goles

  • 124 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 l'àrbitre va premiar DINH amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Huỳnh Mậu va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 es va veure una gran oportunitat per a DINH per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Vithu Em, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Huỳnh Mậu de DINH va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Thái Bình United

Goles Goles

  • 185 Minuto 47 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Amnat Srisura, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 3 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Lê Thiên Ðức va entorpir al marcador d'en Nguyễn Trung Thực per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Phan Văn Mỹ al minut 6 semblava entrar, però Nguyễn Phước Lộc va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Bùi Khắc Dũng va marcar al minut 37 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 270 Minuto 66 (Ocasión de falta): En Phan Văn Mỹ va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 66. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 31 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Lê Minh Lâm, el jugador de United va ser expulsat al minut 31.
  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nguyễn Trung Thực de United es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.