Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726151284

Liga 726151284 Información oficial sobre el partido 726151284 en Hattrick

04.05.2024 08:00:00

FC Bình Thuận Alineación oficial del equipo 'FC Bình Thuận' en el partido 1 - 4 BonsaiSenFC Alineación oficial del equipo 'BonsaiSenFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FC Bình Thuận Alineación oficial del equipo 'FC Bình Thuận' en el partido 4 - 1 BonsaiSenFC Alineación oficial del equipo 'BonsaiSenFC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.18Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,0 % 0,4 % 8,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bình Thuận

Goles Goles

  • 103 Minuto 73 (Gol por la derecha): Passava el minut 73 del matx, quan l'atent Đinh Long Đĩnh va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Trần Hùng Dũng! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 202 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan Đỗ Minh Hoàng des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.
  • 201 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Al minut 82 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Trần Hùng Dũng no s'ho podia creure.
  • 201 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Trần Hùng Dũng no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Đặng Vạn de Thuận es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.

BonsaiSenFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 23, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Phan Bá Phước es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Lê Hồng Thụy va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 182 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Lê Hồng Thụy va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Nguyễn Quang Lân va augmentar l'avantatge de BonsaiSenFC a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Hoàng Vĩnh Thọ quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Hoàng Vĩnh Thọ va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Hoàng Ðức Hạnh rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 280 Minuto 91 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 91 per Du Thế Trung va anar a parar a la creueta.