Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726131685

Liga 726131685 Información oficial sobre el partido 726131685 en Hattrick

11.05.2024 07:00:00

dalian pro 1983 Alineación oficial del equipo 'dalian pro 1983' en el partido 3 - 3 Fun-Link FC Alineación oficial del equipo 'Fun-Link FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
dalian pro 1983 Alineación oficial del equipo 'dalian pro 1983' en el partido 5 - 0 Fun-Link FC Alineación oficial del equipo 'Fun-Link FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dalian pro 1983

Goles Goles

  • 123 Minuto 11 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 11 gràcies a la jugada de 莫 (Mo) 元 (Yuan), que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 108 Minuto 20 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 2 - 0 s'ha de veure repetit: en 丁 (Ding) 宝龙 (Baolong) de dalian va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en 庄 (Zhuang) 兴耀 (Xingyao), que no va perdonar.
  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a 张 (Zhang) 启君 (Qijun) de dalian aconseguir un gol al minut 32 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En 詹 (Zhan) 兴晖 (Xinghui), en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Al minut 22, 张 (Zhang) 启君 (Qijun) gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Erdene Temuder va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): En 谭 (Tan) 其弘 (Qihong), entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): 沈 (Shen) 栋凯 (Dongkai) una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 58, però una magnífica aturada de Erdene Temuder va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 224 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 71, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En 岳 (Yue) 京尧 (Jingyao) sempre els tira per la dreta i en Erdene Temuder, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, 詹 (Zhan) 兴晖 (Xinghui) va estar a punt d'avançar els locals al minut 74 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 53, 詹 (Zhan) 兴晖 (Xinghui) de dalian va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Fun-Link FC

Goles Goles

  • 143 Minuto 23 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Fun-Link va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en 钟 (Zhong) 若冬 (Ruodong), que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 1.
  • 141 Minuto 31 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Fun-Link van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 2 mitjançant en Guyuk Alagh.
  • 142 Minuto 59 (Gol de contra por la izquierda): Nicola Sparamonti va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Fun-Link i marcant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Es duien 90 minuts de partit jugats quan Francisco Iñiguez va estar a punt de posar per davant a Fun-Link amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de 梁 (Liang) 伟兴 (Weixing) va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Iñiguez.