Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726131673

Liga 726131673 Información oficial sobre el partido 726131673 en Hattrick

20.04.2024 07:00:00

Fun-Link FC Alineación oficial del equipo 'Fun-Link FC' en el partido 6 - 0 Beijing JSC Alineación oficial del equipo 'Beijing JSC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Fun-Link FC Alineación oficial del equipo 'Fun-Link FC' en el partido 5 - 0 Beijing JSC Alineación oficial del equipo 'Beijing JSC' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fun-Link FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Fun-Link va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 4 Marcello Capursi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 12 (Gol por la derecha): Fun-Link va trobar una esquerda a la defensa rival quan en 莫 (Mo) 偌津 (Ruojin) va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 18 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 18 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Fun-Link. A fi d'aconseguir el 3 - 0, van tocar-la en curt per tal que 钟 (Zhong) 若冬 (Ruodong) xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 142 Minuto 25 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 25 minuts quan 关 (Guan) 群平 (Qunping) va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 4 - 0 per a Fun-Link.
  • 130 Minuto 31 (Gol de falta): El gol de falta de Cosmas Makame sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 31 i ampliar l'avantatge de Fun-Link a 5 - 0.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Fun-Link va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Margjel Nura, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Francisco Iñiguez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 67, però una magnífica aturada de 王 (Wang) 京荣 (Jingrong) va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Beijing JSC

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a 赵 (Zhao) 德光 (Deguang) de Beijing la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.