Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726129874

Liga 726129874 Información oficial sobre el partido 726129874 en Hattrick

13.04.2024 07:00:00

FORZA & VIOLA Alineación oficial del equipo 'FORZA & VIOLA' en el partido 1 - 6 TiantuIsMyLove Alineación oficial del equipo 'TiantuIsMyLove' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FORZA & VIOLA Alineación oficial del equipo 'FORZA & VIOLA' en el partido 0 - 2 TiantuIsMyLove Alineación oficial del equipo 'TiantuIsMyLove' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FORZA & VIOLA

Goles Goles

  • 105 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en 廖 (Liao) 英祥 (Yingxiang) va deixar la defensa rival amb un pam de nas. 段 (Duan) 翊麟 (Yilin) va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. FORZA posava el marcador 1 a 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): FORZA van sortir al contraatac amb encert al minut 35, però 段 (Duan) 翊麟 (Yilin) no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FORZA va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 胡 (Hu) 聪瑢 (Congrong), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): En 段 (Duan) 翊麟 (Yilin) va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

TiantuIsMyLove

Goles Goles

  • 137 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de 管 (Guan) 健维 (Jianwei) la va convertir en gol amb un remat de cap en Norbert Ilambwetshi tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 2 el marcador es va actualitzar: 0 - 1.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 26 minuts, el tirador de faltes del TiantuIsMyLove va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Norbert Ilambwetshi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): 管 (Guan) 健维 (Jianwei) va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 27, i va fer pujar el 0 - 3 per a TiantuIsMyLove.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En 夏 (Xia) 群舟 (Qunzhou) va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): 罗 (Luo) 志立 (Zhili) de TiantuIsMyLove va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 38. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en James van der Doelen de TiantuIsMyLove l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 6 al minut 87 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de 夏 (Xia) 群舟 (Qunzhou). Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 289 Minuto 36 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en 罗 (Luo) 志立 (Zhili) per la seva rapidesa. Al minut 36 va intentar marxar per velocitat d'en Jozias Groot Bruinderink, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Andrea Ombelli quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Jack Graves, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en 苗 (Miao) 若杰 (Ruojie) va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 苗 (Miao) 若杰 (Ruojie) després de 88 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jack Graves va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Václav Pavel de TiantuIsMyLove va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): James van der Doelen de TiantuIsMyLove es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.