Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726126826

Liga 726126826 Información oficial sobre el partido 726126826 en Hattrick

02.03.2024 07:00:00

xiangjun2017 Alineación oficial del equipo 'xiangjun2017' en el partido 1 - 2 Arsenal_Liu Alineación oficial del equipo 'Arsenal_Liu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
xiangjun2017 Alineación oficial del equipo 'xiangjun2017' en el partido 2 - 0 Arsenal_Liu Alineación oficial del equipo 'Arsenal_Liu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

xiangjun2017

Goles Goles

  • 112 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, Gabriele Calcina va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): xiangjun2017 per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Sascha Friedrich Dettinger-Klemm va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 212 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Sascha Friedrich Dettinger-Klemm va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Ofentse Dipeba va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): xiangjun2017 va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 76 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop 关 (Guan) 昌荣 (Changrong) ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ofentse Dipeba de xiangjun2017 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 65 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Duarte Tavares després que el jugador de xiangjun2017 li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Arsenal_Liu

Goles Goles

  • 142 Minuto 34 (Gol de contra por la izquierda): João Álvaro Messias va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Arsenal_Liu i marcant el 0 - 1.
  • 143 Minuto 77 (Gol de contra por la derecha): El jugador Paul Cânţa de Arsenal_Liu es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 2 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Mircea Bece va marxar de Duarte Tavares en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Arsenal_Liu van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Mircea Bece ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roman Kočický de Arsenal_Liu es va guanyar la targeta groga merescudament.