Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 726112904

Liga 726112904 Información oficial sobre el partido 726112904 en Hattrick

20.04.2024 05:00:00

Taiwan United Alineación oficial del equipo 'Taiwan United' en el partido 3 - 1 Long-dreamers Alineación oficial del equipo 'Long-dreamers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Taiwan United Alineación oficial del equipo 'Taiwan United' en el partido 3 - 2 Long-dreamers Alineación oficial del equipo 'Long-dreamers' en el partido
Tiene un resultado normal 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,4 % 11,7 % 23,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Taiwan United

Goles Goles

  • 110 Minuto 71 (Gol de falta): L'empat per part de TU va arribar al minut 71 quan 李 (Li) 丹楓 (Danfeng) va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 124 Minuto 72 (Gol de penalti): Al minut 72 l'àrbitre va premiar TU amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. 李 (Li) 丹楓 (Danfeng) va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 2 - 1.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de TU va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en 謝 (Xie) 友雄 (Youxiong) progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): 許 (Xu) 達卿 (Daqing) de TU va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 36, però no va estar gaire encertat.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): 謝 (Xie) 友雄 (Youxiong) va estar a punt d'empatar per a TU quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però 劉 (Lau) 英航 (Yinghang) va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 234 Minuto 80 (Ocasión de penalti): Al minut 80 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En 李 (Li) 丹楓 (Danfeng), que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.

Long-dreamers

Goles Goles

  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Long-dreamers va ser finalitzada des de l'esquerra per 杜 (Du) 源郡 (Yuanjun) al minut 28. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): 王 (Wang) 鋭平 (Ruiping), situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 41 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Long-dreamers va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Long-dreamers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 70, però el xut de 陸 (Luk) 廷匀 (Tingyun) des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 263 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): 李 (Li) 齊采 (Qicai) va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 286 Minuto 81 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 81, el Long-dreamers estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En 陸 (Luk) 項文 (Xiangwen) va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.