Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Recreativo de Biurrun (490100) - atletico monzal (492430) » 726005589: T75/R1

Copa 726005589 Información oficial sobre el partido 726005589 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

Recreativo de Biurrun Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Biurrun' en el partido 1 - 4 atletico monzal Alineación oficial del equipo 'atletico monzal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Recreativo de Biurrun Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Biurrun' en el partido 1 - 5 atletico monzal Alineación oficial del equipo 'atletico monzal' en el partido
Tiene un resultado normal 1.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,3 % 0,1 % 96,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreativo de Biurrun

Goles Goles

  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Recreativo va ser Ben Baetschmann.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Zsolt Takács i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Recreativo, però el xut de Ben Baetschmann va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Genís de Recreativo es va guanyar la targeta groga merescudament.

atletico monzal

Goles Goles

  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 41, Hernán Federico Cavenaghi va pentinar un córner cap al segon pal que Thilo Troch va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 171 Minuto 44 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 44, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Thilo Troch es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 181 Minuto 51 (Gol por el centro): Suat Fatih va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 51, i va fer pujar el 1 - 3 per a atletico.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Candide Couvreur de atletico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 4 al minut 83 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Riku Jokinen, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ted In no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ted In va entorpir al marcador d'en Ang Tong Long per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 37 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Thilo Troch va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.