Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

portmanFC (1432011) - Valkyria (438723) » 726003740: T75/R1

Copa 726003740 Información oficial sobre el partido 726003740 en Hattrick

07.02.2024 12:00:00
Copa: Temporada 75 / Ronda 1

portmanFC Alineación oficial del equipo 'portmanFC' en el partido 2 - 3 Valkyria Alineación oficial del equipo 'Valkyria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
portmanFC Alineación oficial del equipo 'portmanFC' en el partido 0 - 1 Valkyria Alineación oficial del equipo 'Valkyria' en el partido
Tiene suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

portmanFC

Goles Goles

  • 123 Minuto 21 (Gol por la derecha): Corria el minut 21 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Helmer Schram, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, el portmanFC va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Benjamin Tinham, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jofre Urizar al minut 23 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ahmed Ghoulam va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tomás Guaso de portmanFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Valkyria

Goles Goles

  • 151 Minuto 61 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 61, el jugador visitant Manuel Abad García va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 160 Minuto 67 (Gol de falta): Al minut 67 del partit, Ramon Taronger va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 2 - 2.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Valkyria va aconseguir el 2 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Manuel Abad García, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Luis Ignacio Pinilla que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Bilitu Baztarrika ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Bilitu Baztarrika sol davant la porteria al minut 22, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Josep Maria Tur de Valkyria va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 71 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Luis Ignacio Pinilla va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eloy Iraola de Valkyria amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.