Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Racing de Irun (120527) - san luis F.C (121745) » 72588751: T17/J8/V

Liga 72588751 Información oficial sobre el partido 72588751 en Hattrick

17.06.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 8 / V.185 (5698)

Racing de Irun Alineación oficial del equipo 'Racing de Irun' en el partido 2 - 0 Gresi BP Alineación oficial del equipo 'Gresi BP' en el partido
Vitus Lyn (44') 1 - 0
Albert Irigoin (80') 2 - 0
Racing de Irun Alineación oficial del equipo 'Racing de Irun' en el partido 2 - 0 Gresi BP Alineación oficial del equipo 'Gresi BP' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Racing de Irun Alineación oficial del equipo 'Racing de Irun' en el partido 2 - 0 Gresi BP Alineación oficial del equipo 'Gresi BP' en el partido
Tiene un resultado normal 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Irun

Goles Goles

  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 44 gràcies a la jugada de Vitus Lyn, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): Racing va aconseguir el 2 - 0 quan Albert Irigoin va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Pepijn Hos va estar a punt d'acabar en gol al minut 3, però el porter visitant Baraquiel Gómez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sorinel Atanasie va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Baraquiel Gómez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Al minut 42 es va veure una gran oportunitat per a Racing per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Pepijn Hos, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 45 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Albert Irigoin va estar a punt de sentenciar el partit al minut 45, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Pepijn Hos va rematar alt.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40, Diego Armando Atanes de Racing es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 52 (Lesión): El jugador de Racing Daniel Espinosa va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Stig Axelsen va entrar en el seu lloc.

Gresi BP

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gresi va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Petter Andersson va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 45 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Gresi va anar a parar a la dreta de l'atac on en Luis Ramos, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Ramos de Gresi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.