Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

atletico de yalal (307508) - Tropikal Fruit (121094) » 72541793: T17/J3/V

Liga 72541793 Información oficial sobre el partido 72541793 en Hattrick

13.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 3 / V.43 (5556)

Galaxia Celeste Alineación oficial del equipo 'Galaxia Celeste' en el partido 2 - 0 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Kenneth Risager (60') 1 - 0
Zion Tabak (83') 2 - 0
Galaxia Celeste Alineación oficial del equipo 'Galaxia Celeste' en el partido 2 - 0 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Galaxia Celeste Alineación oficial del equipo 'Galaxia Celeste' en el partido 2 - 0 Tropikal Fruit Alineación oficial del equipo 'Tropikal Fruit' en el partido
Tiene un resultado normal 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galaxia Celeste

Goles Goles

  • 123 Minuto 60 (Gol por la derecha): El jugador Kenneth Risager de Galaxia, després de 60 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Zion Tabak va incrementar l'avantatge de Galaxia amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Galaxia va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Francesco Gambino en un 1 contra 1 amb el porter Gottlieb Roulier, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joris Noteborn de Galaxia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Joris Noteborn va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Guillermo Lestón de Galaxia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tropikal Fruit

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tropikal va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jesús Fernández va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Tropikal sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Siamen Zaviaruha, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 22 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 53, Antonio Téllez de Tropikal va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 72 (Lesión): Tropikal es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mauro Panza no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Juuso Smura al camp.