Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SIDOSOS TEAM (121010) - Tito_la's Fc (30964) » 72510259: T17/J12/IV

Liga 72510259 Información oficial sobre el partido 72510259 en Hattrick

15.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 12 / IV.9 (3432)

Real Granadino Alineación oficial del equipo 'Real Granadino' en el partido 3 - 2 Jarva Sete F.C. Alineación oficial del equipo 'Jarva Sete F.C.' en el partido
0 - 1 Jordi Aguiar (19')
Daniel Sangster (30') 1 - 1
Ivano Salatino (60') 2 - 1
Tommy Hansson (79') 3 - 1
3 - 2 Björn Bernfeldt (85')
Real Granadino Alineación oficial del equipo 'Real Granadino' en el partido 3 - 2 Jarva Sete F.C. Alineación oficial del equipo 'Jarva Sete F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Granadino Alineación oficial del equipo 'Real Granadino' en el partido 2 - 1 Jarva Sete F.C. Alineación oficial del equipo 'Jarva Sete F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,3 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Granadino

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Passat el minut 30 de joc, Daniel Sangster facilitava les coses al Granadino amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 els aficionats van embogir quan en Ivano Salatino va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Granadino.
  • 131 Minuto 79 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Tommy Hansson va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Granadino va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jorge Frontela en un 1 contra 1 amb el porter Voldemar Skokov, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Tommy Hansson va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Granadino se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 8 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Evaristo Armendáriz, el jugador de Granadino va ser expulsat al minut 8.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 29 (Lesión leve): En Arkaitz Carmona de Granadino va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Giuliano Hoz va prendre el seu rol al minut 29.

Jarva Sete F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 19 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Marc Iglesias va acabar en una passada genial cap al jugador de Jarva Jordi Aguiar, que va marcar el 0 - 1.
  • 152 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Jarva va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Björn Bernfeldt va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Jarva que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carlos Peral, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Rui Melo de Jarva va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 20 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 252 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Rui Melo ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Benicio Márquez de Jarva va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.