Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pugarrones (31096) - Judge Suckers (123314) » 72509724: T17/J4/III

Liga 72509724 Información oficial sobre el partido 72509724 en Hattrick

20.05.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 4 / III.16 (3423)

Real_Betis Alineación oficial del equipo 'Real_Betis' en el partido 1 - 4 Judge Suckers Alineación oficial del equipo 'Judge Suckers' en el partido
0 - 1 Ruel Stoddart (21')
Mattias Fyhrbom (39') 1 - 1
1 - 2 Tobias Stoltenberg (68')
1 - 3 Olivier Veyland (73')
1 - 4 Tobias Stoltenberg (81')
Real_Betis Alineación oficial del equipo 'Real_Betis' en el partido 1 - 4 Judge Suckers Alineación oficial del equipo 'Judge Suckers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real_Betis Alineación oficial del equipo 'Real_Betis' en el partido 0 - 2 Judge Suckers Alineación oficial del equipo 'Judge Suckers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real_Betis

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Mattias Fyhrbom de Real_Betis va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Real_Betis va estar a punt de posar-se per davant al minut 52 però Tom Drescher va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Judge Suckers

Goles Goles

  • 171 Minuto 21 (Gol por el centro): Suckers agafava avantatge al minut 21 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ruel Stoddart amb mestria.
  • 172 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Suckers prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Tobias Stoltenberg.
  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 73, en Ruel Stoddart del Suckers va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Olivier Veyland que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 3.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Tobias Stoltenberg va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 1 - 4 per a Suckers.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Olivier Veyland ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 219 Minuto 13 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Mario Rivale va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Gangolf Gsottbauer, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Pedro Curado es va quedar sol davant del porter, al minut 35. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 272 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Es duien 41 minuts de partit jugats quan Pedro Curado va estar a punt de posar per davant a Suckers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Erim Uçur va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Armin Drzymala quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ruel Stoddart després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Erim Uçur va poder desviar-lo a córner.
  • 215 Minuto 74 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Ruel Stoddart quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tobias Stoltenberg de Suckers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Philippe Ardois de Suckers es va guanyar la targeta groga merescudament.