Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

hasta que lo dijiste(si tal) (120781) - Exolus CF (47676) » 72504693: T17/J11/III

Liga 72504693 Información oficial sobre el partido 72504693 en Hattrick

08.07.2006 14:00:00
Liga: Temporada 17 / Jornada 11 / III.7 (3414)

hasta que lo dijiste(si tal) Alineación oficial del equipo 'hasta que lo dijiste(si tal)' en el partido 4 - 3 boytoloco Alineación oficial del equipo 'boytoloco' en el partido
0 - 1 Eriks Roga (25')
Darko Kovacevic (34') 1 - 1
1 - 2 Roy Gallardo (42')
Mattias Olofsson (45') 2 - 2
Erik Ramkvist (45') 3 - 2
Roberto Casciola (65') 4 - 2
4 - 3 Eriks Roga (83')
hasta que lo dijiste(si tal) Alineación oficial del equipo 'hasta que lo dijiste(si tal)' en el partido 4 - 3 boytoloco Alineación oficial del equipo 'boytoloco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
hasta que lo dijiste(si tal) Alineación oficial del equipo 'hasta que lo dijiste(si tal)' en el partido 1 - 1 boytoloco Alineación oficial del equipo 'boytoloco' en el partido
Tiene bastante suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 34,0 % 37,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

hasta que lo dijiste(si tal)

Goles Goles

  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): Erik Ramkvist va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Darko Kovacevic, que no va fallar i va marcar el 1 - 1.
  • 112 Minuto 45 (Gol por la izquierda): Darko equilibrava la balança al minut 45. En Mattias Olofsson, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 45 (Gol por la derecha): Passats 45 minuts, Erik Ramkvist, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Darko es posava per davant!
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Darko va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Roberto Casciola progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Mattias Olofsson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Darko.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Joaquín Corbacho no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Mattias Olofsson estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roberto Casciola.
  • 514 Minuto 45 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ben Konas després que el jugador de Darko li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Elijah Fomai de Darko va abandonar el terreny de joc després de 85 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Abel Amorós va entrar en el seu lloc.

boytoloco

Goles Goles

  • 140 Minuto 25 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de boytoloco el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Eriks Roga va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 1!
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): En Roy Gallardo donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 42 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 152 Minuto 83 (Gol por la izquierda): En Eriks Roga va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 61 (Ocasión evento especial córner peinado): Aarne Meriniemi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Kelvin Gray havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de boytoloco va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aarne Meriniemi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 250 Minuto 81 (Ocasión de falta): Eriks Roga va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 81.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): boytoloco es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Mohd Nazaruddin bin Ismail no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Aarne Meriniemi al camp.