Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ferchys team (776039) - Maldon United (794242) » 724593280: T74/R4

Copa 724593280 Información oficial sobre el partido 724593280 en Hattrick

08.11.2023 12:00:00
Copa: Temporada 74 / Ronda 4

ferchys team Alineación oficial del equipo 'ferchys team' en el partido 0 - 2 Maldon United Alineación oficial del equipo 'Maldon United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ferchys team Alineación oficial del equipo 'ferchys team' en el partido 1 - 0 Maldon United Alineación oficial del equipo 'Maldon United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ferchys team

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 37 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 37 amb una falta ben llançada per en Johann Søholm, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Saïd Abdou de ferchys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Maldon United

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): En Ilyas Abdulqader Al-Hathramy va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 26 minuts quan Manuel Komarofsky va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 2 per a MALDON.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 7 (Ocasión de contra por la izquierda): El MALDON va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 7, però en Paride Guandalini va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de MALDON, l'equip va recuperar la pilota al minut 55 i va contraatacar. En Manuel Komarofsky va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 205 Minuto 62 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Aleksa Stojković va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Paride Guandalini, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 205 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Marcelo Blanco de MALDON va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Paride Guandalini al minut 81 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Hypolite Kapidia de MALDON va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Ilyas Abdulqader Al-Hathramy després que el jugador de MALDON li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.