Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olimpic C.F. (1414532) - autoescueleros (1457662) » 721294961: T74/J14/VII

Liga 721294961 Información oficial sobre el partido 721294961 en Hattrick

20.01.2024 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 14 / VII.1000 (39036)

KASTRADORES FC Alineación oficial del equipo 'KASTRADORES FC' en el partido 1 - 2 autoescueleros Alineación oficial del equipo 'autoescueleros' en el partido
0 - 1 Daniele Garbellini (11')
Nicanor Medrano Gil (22') 1 - 1
1 - 2 Daniele Garbellini (64')
KASTRADORES FC Alineación oficial del equipo 'KASTRADORES FC' en el partido 1 - 2 autoescueleros Alineación oficial del equipo 'autoescueleros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KASTRADORES FC Alineación oficial del equipo 'KASTRADORES FC' en el partido 2 - 1 autoescueleros Alineación oficial del equipo 'autoescueleros' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,8 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KASTRADORES FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Eusebio Santamariña estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Nicanor Medrano Gil va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 22.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Nicanor Medrano Gil va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de KASTRADORES.
  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): KASTRADORES va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 10 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Eusebio Santamariña ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): KASTRADORES va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jorge Espanyol en un 1 contra 1 amb el porter Cengiz Kıvılcım, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 55 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 55 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En David Albelda va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Al minut 63, Jorge Espanyol arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Pablo Dorcas de KASTRADORES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

autoescueleros

Goles Goles

  • 142 Minuto 11 (Gol de contra por la izquierda): Daniele Garbellini va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a autoescueleros.
  • 116 Minuto 64 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 64 minuts quan Emil Bernhardsson va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Daniele Garbellini, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): autoescueleros va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Harald Motycka va desviar el xut final de Siegmar Braunshardt després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 216 Minuto 56 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Emil Bernhardsson va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Kiriakos Chorafas, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 216 Minuto 80 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de James Suaza va ser clau en la jugada d'atac de autoescueleros al minut 80, quan ell mateix va fer una passada brutal a Gianni Fiorillo, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): autoescueleros quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Daniele Garbellini va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.