Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Serrejón (800703) - Valencia CF Kempes (799008) » 721253154: T74/J7/VII

Liga 721253154 Información oficial sobre el partido 721253154 en Hattrick

02.12.2023 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 7 / VII.254 (38290)

F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 1 - 0 Valencia CF Kempes Alineación oficial del equipo 'Valencia CF Kempes' en el partido
Jesús Ignacio Navarro García (7') 1 - 0
F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 1 - 0 Valencia CF Kempes Alineación oficial del equipo 'Valencia CF Kempes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Serrejón Alineación oficial del equipo 'F.C. Serrejón' en el partido 0 - 1 Valencia CF Kempes Alineación oficial del equipo 'Valencia CF Kempes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Serrejón

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): Jesús Ignacio Navarro García va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Serrejón i marcant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de Serrejón, que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Jesús Ignacio Navarro García va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Serrejón va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergi Tost, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Serrejón van sortir al contraatac al minut 71, però Duccio Iannamorelli va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Serrejón va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manuel Cardaveras va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 2, Jaume Rañé de Serrejón va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Valencia CF Kempes

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a VCF Kempes al minut 6, però el xut de Sergio Pigat va topar amb la tanca defensiva.
  • 260 Minuto 70 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Sergio Pigat, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.