Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Imperio Manchester City (778578) - Woolfers F.C. (1333535) » 721244952: T74/J14/VII

Liga 721244952 Información oficial sobre el partido 721244952 en Hattrick

20.01.2024 15:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 14 / VII.107 (38143)

Imperio Manchester City Alineación oficial del equipo 'Imperio Manchester City' en el partido 1 - 1 Woolfers F.C. Alineación oficial del equipo 'Woolfers F.C.' en el partido
Darío Bastavales (59') 1 - 0
1 - 1 Alberto Del Prado (67')
Imperio Manchester City Alineación oficial del equipo 'Imperio Manchester City' en el partido 1 - 1 Woolfers F.C. Alineación oficial del equipo 'Woolfers F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Imperio Manchester City Alineación oficial del equipo 'Imperio Manchester City' en el partido 2 - 0 Woolfers F.C. Alineación oficial del equipo 'Woolfers F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Imperio Manchester City

Goles Goles

  • 122 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Manchester prenia la batuta de l'encontre al minut 59, quan en Darío Bastavales va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Manchester va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Boris Torrandell en un 1 contra 1 amb el porter Luis Montiel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 38 per blocar una centrada d'en Viti Balasch va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Manchester.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Manchester va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Darío Bastavales ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Manchester va anar a parar a la dreta de l'atac on en Carlos Valenciaga, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 236 Minuto 86 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Sergio Suñer haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Manchester al minut 86.
  • 222 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Manchester va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mario Vargas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Luis Montiel.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Viti Balasch de Manchester amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Woolfers F.C.

Goles Goles

  • 160 Minuto 67 (Gol de falta): Al minut 67 del partit, Alberto Del Prado va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Miquel Lagarriga de Woolfers va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Ledo Sandiás que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 10, Tito Navarro de Woolfers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jesús Pons Plana de Woolfers es va guanyar la targeta groga merescudament.