Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gatos Robots FC (436953) - Erizana CF (1578631) » 721208396: T74/J2/VI

Liga 721208396 Información oficial sobre el partido 721208396 en Hattrick

28.10.2023 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 2 / VI.479 (14797)

Gatos Robots FC Alineación oficial del equipo 'Gatos Robots FC' en el partido 1 - 1 Erizana CF Alineación oficial del equipo 'Erizana CF' en el partido
Iulian Mărmureanu (21') 1 - 0
1 - 1 Alex Mondonico (38')
Gatos Robots FC Alineación oficial del equipo 'Gatos Robots FC' en el partido 1 - 1 Erizana CF Alineación oficial del equipo 'Erizana CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gatos Robots FC Alineación oficial del equipo 'Gatos Robots FC' en el partido 1 - 2 Erizana CF Alineación oficial del equipo 'Erizana CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gatos Robots FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Iulian Mărmureanu va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de GRFC.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Adelino Provencio del GRFC ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 243 Minuto 76 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de GRFC va anar a parar a la dreta de l'atac on en Iulian Mărmureanu, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Erizana CF

Goles Goles

  • 163 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al minut 38 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Alex Mondonico que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Al minut 30 Rafael Cotoman va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Damian Kulawik va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Erizana va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Massimo Pizzimenti es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Mihai Anghel de Erizana, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 47, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Timo-Pekka Kousa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Alex Mondonico va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Damian Kulawik, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Erizana va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Damian Kulawik va desviar el xut final de Timo-Pekka Kousa després d'una sèrie de rebots i molta confusió.