Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Labaro FC (1580718) - F.C. Respect (438990) » 721198410: T74/J12/VI

Liga 721198410 Información oficial sobre el partido 721198410 en Hattrick

06.01.2024 14:00:00
Liga: Temporada 74 / Jornada 12 / VI.300 (14618)

Labaro FC Alineación oficial del equipo 'Labaro FC' en el partido 1 - 3 F.C. Respect Alineación oficial del equipo 'F.C. Respect' en el partido
Kjetil Andersen (36') 1 - 0
1 - 1 Javier Dalmases (63')
1 - 2 Peter Kvarning (71')
1 - 3 Jani Sinijärvi (85')
Labaro FC Alineación oficial del equipo 'Labaro FC' en el partido 1 - 3 F.C. Respect Alineación oficial del equipo 'F.C. Respect' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Labaro FC Alineación oficial del equipo 'Labaro FC' en el partido 1 - 2 F.C. Respect Alineación oficial del equipo 'F.C. Respect' en el partido
Tiene un resultado normal 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.78Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,2 % 10,0 % 66,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Labaro FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Kjetil Andersen ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Labaro es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): En Konstantin Kolgashkin va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 286 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Márk Beőthy va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Labaro van sortir al contraatac amb encert al minut 33, però Marino Castro no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Konstantin Kolgashkin, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 211 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Romain Brea quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 203 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Labaro va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Marino Castro va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Ignacio Cabilla va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jonah Wells es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

F.C. Respect

Goles Goles

  • 161 Minuto 63 (Gol por el centro): Als 63 minuts de partit, Javier Dalmases de Respect va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 118 Minuto 71 (Gol evento especial córner peinado): Respect va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Carlos Díaz, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Peter Kvarning que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 106 Minuto 85 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 85 minuts, Jani Sinijärvi va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): En Carlos Díaz va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 29, quan en Noel Bellés va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Christian Saint-Melus que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Christian Saint-Melus va encarar al porter al 47, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, un refús desafortunat de Juan Frances, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Jani Sinijärvi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.